2PeopleCycling

Adieu France...

30-05-2011

Na twee strakke weken fietsen hebben we de Franse kust ontdekt. Zaten we zondag twee weken geleden nog bij de tent tijdens een rustdag in de Pyreneeën, zo zitten we nu tijdens een rustdag opnieuw een blog te typen, maar dan in Roscoff. Het eindpunt van onze tour in Frankrijk.

We hebben het heerlijk gehad. Zoals we in ons vorige blog schreven, werd Frankrijk voor ons steeds mooier. De afgelopen dagen fietsen langs kanalen (zie video)...

Zie Vimeo

En genoten we lunchen aan het strand of je potje koken bij de tent (zie video)…

Zie Vimeo

En dan die prachtkusten hier! Mooie branding, witte stranden, de soms ruige rotskusten (zie video)...

Zie Vimeo

We drinken zo ons laatste wijntje. Het was een dagelijks ritueel, maar goed de gebruiken hier schrijven het voor. Dat zal in de landen die volgen wel anders worden. Daarna de tent inpakken en naar Roscoff-centrum, waar we gaan dineren. Om 23 uur neemt de ferry ons mee naar Plymouth waar we om half zeven ’s ochtends aan wal gezet worden. Dat wordt vroeg fietsen! We willen de eerste fietsdag in The UK naar Okehampton fietsen. Daar is een camping. Vanuit Engeland gaan we weer verder twitteren en bloggen. Nu dat wijntje. Wij zeggen proost en bedanken jullie voor het meelezen, meeleven, reageren en de hartstikke leuke reacties! Waarderen we zeer. Salut!

© 2012-2021 | 2PeopleCycling by Jan-Willem en Saskia | Sponsors: Inhoud Telt & Vendicum