2PeopleCycling

Regen (3x)

18-07-2009

We keerden onze schoenen om en het water Seipelde eruit... Wat een hemelwater moeten de Noren verwerken zeg. We zitten gelukkig hoog en droog in een conferentieoord, naast de ruimte met de droger. De regenjassen druppen uit en de pizza’s worden om 19 uur bezorgd.

Koffie drinken in een bushokjeDe ochtend begon met een beetje regen, zodat we de koffie al schuilend in een soort bushokje hebben opgedronken (zie de wazige foto). De postbode stopt daar de post in allerlei brievenbusjes van omliggende huizen.

Aan het einde van de ochtend tot en met nu regent het dikke druppels. Het water loopt langs je gezicht onder je klamme regenjas door. Ook langs onze leggings zo je schoenen in. Vandaar dat soppen.

Onderweg hebben we idyllische huisjes en baaitjes gezien. Normaal neem je dan wat langer de tijd om er naar te kijken, koffie te drinken of te lunchen. Of om een foto van te maken. En dat is er 1 vandaag en die zie je hierboven.

Tot nu toe hebben we 645 km. gefietst vanaf Bergen in 10 (fiets)dagen. Zo’n 65 km’s per dag dus.

We lezen het commentje van Gerda en Gerrit en vinden het jammer dat we afgelopen week die gezellige muziek hebben moeten missen! We kopen hun cd’s wel.

Morgen gaan we naar Grimstad, de zonnigste plaats van Noorwegen. Dus dat komt goed. De pizzaboer komt zo met z’n scooter en we gaan ons campingbestek er alvast bij pakken.

© 2012-2023 | 2PeopleCycling by Jan-Willem en Saskia | Sponsors: Inhoud Telt & Vendicum