2PeopleCycling

Halfway now

20-06-2011

Vandaag bereikten we een nieuwe mijlpaal: we zijn op de helft! Zowel qua kilometers (4.100) als qua tijd (60 dagen). Zou dit de reden zijn dat de mannelijke helft van het fietskoppel vandaag een momentje had van: 'Ik zou best wel thuis willen zijn. Mijn idee verder uitwerken en hier met experts over spreken als ik in NL ben?' Bij JW is een nieuw ondernemersidee ontstaan.

Rossroe Lodge, Ireland

Dat fietsen zorgt voor ruimte in je hoofd. En je hebt tijd zat om er over na te denken. Bij Saskia is in Frankrijk ook al een idee ontstaan, maar dat is gestopt, met name door de investering. We blijven doordenken en -fietsen, waarvan nog drie dagen in Ierland, vier dagen in Noord-Ierland en dan circa anderhalve week in Schotland. Dan breekt het mega-deel, 3.000 kilometer, Noorwegen aan. Zover denken we nog maar niet vooruit.

Ierland is een heel mooi fietsland! Je klimt natuurlijk wat. Je fietst amper door die hagen zoals in Engeland, zodat je prachtuitzichten hebt. Zaterdag werden we nog voor een kop thee bij iemand thuis uitgenodigd. We mochten sandwichjes mee-eten als we wilden. Weer een voorbeeld van hoe aardig en gastvrij de mensen hier zijn. Zo ook het B&B-stel van afgelopen nacht van Rossroe Lodge. Wat kan die man koken! Hij is vanuit Frankrijk geëmigreerd naar Ierland. Hij was ober in Parijs en hij moet vast wel eens in de keuken daar hebben meegekeken. We hebben er positief over getwitterd en kregen een reactie terug via Facebook. Kijk maar...

Zie Vimeo

We zijn benieuwd hoe het fietsen in het volgende land, Noord-Ierland, zal zijn. Of we verschil zien met dit land. De afgelopen dagen fietsten we door The Burren (steenachtig landschap) en The Connemara (veel meertjes). Wat is dat genieten. Kijk tot slot van dit blog maar eens naar deze video.

© 2012-2021 | 2PeopleCycling by Jan-Willem en Saskia | Sponsors: Inhoud Telt & Vendicum